Szenvedély gyümölcse és mangó tiramisu

Posted on Updated on

passion fruitHozzávalók: 6 db szenvedély gyümölcse, 1 mangó, 50 gr pisztácia, 16 db babapiskóta, 40 g fehér csoki, 450 gr mascarpone, 320 ml tejszín, 50 ml Cointreau, 65 gr cukor, 1 kk vanília kivonat

Elkészítése:

Öntsünk 30 ml Cointreau-t a mascarponé-hoz. Keverjük jól össze. Adjuk hozzá a felvert tejszínhez a cukrot, a vanília kivonatot és a maradék Cointreaut. Kerverjük hozzá a tejszínt a mascarponéhez.

Osszuk szét a krémet üvegpoharakba, helyezzük rá a babapiskótákat, locsoljuk meg a szenvedély gyümölcs levével. Rétegezzük tovább, addig, amíg a krém, a gyümölcs, meg a babapiskóta el nem fogy.

Szórjuk meg a pisztácia felével a tiramisu krémünk tetejét és tegyük 8 óra hosszára a hűtőbe.

Tálaláskor helyezzük rá a krémre az apróra darabolt mangót, reszeljünk rá fehér csokit és szórjuk meg a maradék pisztáciával.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s