Foccaccia pecorino sajttal és cukkinivel

Posted on

Focaccia-courgetteOlasz előétel

Hozzávalók:

1 db olasz foccaccia kenyér szezám maggal
30 g pecorino sajt
1/2 db cukkini
1 ek oliva olaj
menta
paradicsomos pesto

Az elkészítés módja: Reszeljük le a pecorino sajtot és szeleteljük fel nagyon vékonyra a cukkinit, lehetőleg hosszában. Vágjuk ketté a foccaccia kenyeret és kenjük meg mindkét oldalon a paradicsomos pestoval. Locsoljuk meg bőven az oliva olajjal. Töltsük meg a kenyeret a vékonyra szeletelt cukkinikkel és szórjuk meg bőven a lereszelt pecorino sajttal. Pár mentalevéllel díszítve kínáljuk.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s